ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Вашето право за връщане на стоки е гарантирано от Закона за защита на потребителя (ЗЗП). Съгласно чл. 50 на ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките или от датата на приемане на последната стока при много стоки в една поръчка, които се доставят отделно.

Правото за връщане може да упражните само ако са изпълнени условията на закона и стоките са съхранявани добросъвестно, не е нарушена целостта на оригиналната им опаковка и са във вида, в който са получени, в т. ч. с пълна комплектация, документация и ненарушени защитни стикери и търговски вид.

В случай, че желаете да върнете закупени от нас стоки изтеглете от ТУК приложения формуляр, попълнете и го изпратете на office@balans37.com. За повече информация се свържете с служител от електронния магазин.

Не по-късно от 14 дни от датата на заявлението за връщане е необходимо да изпратите обратно стоките или доказателство, че са изпратени. Съгласно чл.54 ал.4 на ЗЗП имаме право да задържим плащането на дължимата Ви сума до получаването на стоките на указания във формуляра адрес.

Разходите, свързани с връщането на стоките са за сметка на потребителя.

ВРЪЩАНЕ НА СУМИ

На физически лица
По банкова сметка на физическото лице, направило поръчката или при липса на такава с пощенски запис. Попълва се формуляра с трите имена по лична карта, лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената сума. При възстановяване с пощенски запис е необходимо трите имена по лична карта и пълен точен адрес: град, пощенски код, улица/блок, номер.

Срокът за възстановяване на суми е до 14 дни от получаване на заявка за отказ от закупена на стока. Съгласно чл.54 ал.4 на ЗЗП имаме право да задържим плащането на дължимата Ви сума до получаването на стоките на указания във формуляра адрес.

На юридически лица
По банкова сметка на фирмата направила поръчката.